BLOGIN TAKANA

24 ARTIKKELIT0 KOMMENTIT

PELASTUSKOIRALIITTO FACEBOOKISSA

Tapahtumarikas viikonloppu jälleen takana: Pohjois-Lapin Pelastuskoirat järjestivät Suomen luultavasti kaikkien aikojen pohjoisimmat pelastuskoirakokeet Inarissa. Kainuussa hanget hupenivat ja Kainuun Pelastuskoirien jälkikoe pystyttiin vihdoin järjestämään. Etelässä PHPK, KeHä, VRG ja RASPEKO yhdistivät voimansa ja järjestivät yhteisen koulutusviikonlopun ja rauniokokeen.

Kuvassa Pohjois-Lapin Pelastuskoirien hakukokeessa hyväksytyn tuloksen saaneet koirakot (kuva: Terhi Pekkala).
... Lue lisääNäe vähemmän

Lue Facebookissa
·Jaa

Ajankohtainen päivitys, joka ei liity suoraan pelastuskoiratoimintaan. Tai ehkä sen verran, että odottakaa tekin vaara ohi -merkkiä ennen kuin heitätte repun selkään ja lähdette tehtävälle.

Kun yleinen vaaramerkki soi, viranomainen antaa AINA vaaratiedotteen median kautta. Mene siis sisään, sulje luukut ja avaa radio. Älä soita hätäkeskukseen ja kysele miksi sireenit soi. Niillä on ihan varmasti parempaakin tekemistä siellä.
... Lue lisääNäe vähemmän

Eilisen Sunilan suuronnettomuusharjoituksen yhteydessä havaittiin ikävä lieveilmiö. Harjoitukseen liittyen soitettiin yleistä vaaramerkkiä klo 9:00-10:00 välillä. Alueen asukkaat soittivat hä...

Lue Facebookissa
·Jaa

ESPYn maastoleirille 11.-13.8.2017 on muutama paikka vapaana myös muille kuin ESPYn jäsenille. Leiri järjestetään Padasjoella Palotaruksen leirikeskuksessa.

Leirillä harjoitellaan pienryhmissä ja leirille voivat osallistua Pelastuskoiraliiton maastokokeen hyväksytysti suorittaneet koirakot. Lisätietoja oheisessa kuvassa.

Hinta muilta kuin ESPYn jäseniltä on 70 euroa (sis. majoituksen ja ruoan). Sitovat ilmoittautumiset 15.6. mennessä emilia.carlsson79@gmail.com.
... Lue lisääNäe vähemmän

Lue Facebookissa
·Jaa

Suomen Pelastuskoiraliiton ryhmäkatselmukseen Korvat Kairassa 2017 on tilaa vielä parille ryhmälle, joten jos ilmoittautuminen on unohtunut, niin vielä ennättää. Luvassa on ikimuistoinen elokuun viikonloppu upeissa maisemissa Kuusamossa - tai missä me loppujen lopuksi olemmekaan... :D

Sitovat ilmoittautumiset 31.5. mennessä Pirkko Kerttulalle (pirkko.kerttula@nic.fi). Jos omasta yhdistyksestäsi ei saada muodostettua täyttä ryhmää, niin kannattaa silti ilmoittautua: järjestäjät muodostavat yksittäisistä tulijoista ja vajaista ryhmistä sekaryhmiä, jotta myös pienempien yhdistysten hälykoirakot saavat mahdollisuuden osallistua. Ensisijaisesti jokainen yhdistys voi ilmoittaa yhden ryhmän, mutta jos tilaa jää, voidaan samasta yhdistyksestä ottaa tapahtumaan toinenkin ryhmä.

www.facebook.com/events/1698370323512688/
... Lue lisääNäe vähemmän

Korvat Kairassa 2017

elokuu 19, 2017, 7:00am - elokuu 20, 2017, 11:00am

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki - Oivanki Outdoor Education Centre

Korvat Kairassa 2017 on Suomen Pelastuskoiraliiton vuotuinen ryhmäkatselmus hälytysryhmissä toimiville koirakoille. Vuonna 2017 tapahtuman järjestämisestä vastaavat yhteistyössä Oulun läänin...

Lue Facebookissa
·Jaa